Условия за ползване

С разглеждането и/или използването на този уебсайт Вие се съгласявате с условията за ползване на нашите сайтове:  www.beli-zubi.com и vipdental.beil-zubi.com, наричани за напред (сайт).

Тази страница заедно с документите показва реда и условията, при които се осъществява продажбата на продуктите налични на сайта.

Моля прочетете тези правила и условия внимателно преди да направите своята поръчка.

 

1. Общи условия

1.1. Общите условия регламентират отношенията, свързани с предоставянето на стоките и услугите от  ф-ма Вип Дентал ЕООД, чрез Сайта. Каталоговата част на  www.beli-zubi.com и всички поддомейни е достъпна за разглеждане от всички. Регистрацията на потребител в сайта, ни дава възможност да получим достоверна информация за потребителите, които искат да направят поръчка.

1.2. С използването на този уеб сайт вие се съгласявате и приемате нашите правила и условия, както и политиката ни за конфиденциалност, независимо от това дали сте регистриран потребител или само разглеждате този сайт.

2. Стоки, обект на продажба

2.1. Обект на продажба са Стоките, предлагани в Сайта към момента на отправяне на заявка за закупуване от страна на Потребителя.
Стоките, обект на продажба чрез Сайта, са описани по вид, качество и цена в същия.

3. Права и задължения на Потребителя

3.1. Всеки потребител има право да разглежда Стоките от Сайта по реда и условията посочени в него.

3.2. Всеки потребител над 18 год. има право да разглежда, поръчва и получава стоките от онлайн магазина по реда и условията посочени в него.
3.2.1. Потребителят има право да се информира за състоянието на своята Поръчка.
3.2.2. Потребителят има право на доставка на заявената Стока / Стоки на посоченият адрес за доставка, след като получи потвърждение от наша страна по телефона или e-mail.

3.2.3. Потребителят има право да се създаде и регистрира профил в сайта и носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява  beli-zubi.com  за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване.
3.2.4. Потребителят е длъжен да заплати цената на Поръчката си според обявения ред в т.5.2. Плащане и Цена” от настоящите „Общи Условия”.

3.2.5.  При регистрация Потребителя се съгласява или НЕ да получава периодични писма (имейли) с промоции и бюлетини от www.beli-zubi.com или www.vipdental.beli-zubi.comПотребителя може да се откаже или запише за тяхното получаване след създаване на профила, като използва меню "Известия" (отписване/записване).

4. Права и задължения на Доставчика

4.1. Доставчика няма задължението и обективната възможност и не контролира начина, по който Потребителите използват предоставяните Услуги.
Като собственик на сайта  Вип Дентал ЕООД има право, но не и задължение, да запазва материали и информация, използвани / разположени на сървъра на и структурата на сайта.  
4.2. Доставчика има право да изпраща писма (имейли) с новини до Потребителите на сайта, ако те не са изразили изрично писмено несъгласие.

4.3. Доставчика/собственика на сайта гарантира на своите Потребители конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общи условия.

5. Плащане и Цена

5.1. Плащането може да се извърши по банков път на името на "ВИП ДЕНТАЛ" ЕООД при Банка: ДСК, IBAN: BG71STSA93000023326827,  BIG:STSABGSF.

5.2. С наложен платеж при получаване на стоката.

5.3. На място в магазина на адрес: гр.София, ул."Нишава" 55.

5.4. Цената на стоките предмет на плащане е с включен ДДС и е описана в сайта и в поръчката към момента на нейното финализиране.

5.5. Доставчика фирма „Вип Дентал” ЕООД си запазва правото да променя цени по-всяко време без предизвестие.

5.6. Стоки с цена 0лв. (нула лева) са продукти със специален статут, цената е предмет на допълнителна уговорка с клиента и поръчки на такива артикули направени онлайн (директно от сайта) не се изпълняват.

6. Наличност и Доставка

6.1. Наличностите на стоките в сайта са описани в него и могат да бъдат променяни по всяко време едностранно от страна на собственика на  уеб сайта.

6.2. Доставките на поръчки приети до 14:00ч. се изпълняват в рамките на същия работен ден за град София.

За всички останали населени места се изпълняват на следващия работен ден.

6.3. Доставките на поръчки приети след 14:00ч. се изпълняват на следващия работен ден.

6.4. Доставката на поръчка на стойност над 100лв. с ДДС и тегло до 5кг. на продукти, които не са в промоция е БЕЗПЛАТНА ЗА ВАС за всички населени места.

6.5. Доставки на поръчки на стойност под 100лв. с ДДС, се извършват в цялата страна с наложен платеж, чрез спедиторски фирми Спиди и Еконт или наш служител, като таксата за доставка е както следва следва:

    - Доставка до Вашия адрес за гр.София извършена от наш служител - 10,00лв. с ДДС.
    - Доставка до Вашия адрес извършена от куриерска фирма Спиди или Еконт за всички населени места в България за поръчки с тегло до 5кг. - Според тарифата на избрания курер и стойността на наложеният платеж.
    - Доставка до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди на поръчки с тегло до 5кг. за всички населени места в България - Според тарифата на избрания курер (приблизителна цена 7,50лв. с ДДС.)

6.6. Ако не са изпълнени всички правила и условия, доставчика може да откаже изпълнението на поръчка, без правото на претенции от страна на потребителя.

6.7. В условията на форсмажорни обстоятелства, бедствия или извънредно положение, всички цени на доставки могат да бъдат различни от посоченото в т.6.2; 6.3; 6.4 и т.6.5. Доставките могат да  бъдат забавени, отказани или да се начисляват допълнителни такси, определяни едностранно от страна на доставчика.

6.8. Преди доставката да бъде направена ще получите имейл потвърждение със съдържанието на Вашата поръчка или ще се свържем с вас по телефона.

7. Връщане и Рекламации.

7.1. Ако сте се е съгласили с условията, с което сте сключили договор като потребител, считайки от деня на получаване на стоката имате право да върнете продуктите в рамките на 5 работни дни, като те трябва да бъдат с НЕ НАРУШЕНА цялост, в оригиналните си НЕ ОТВАРЯНИ опаковани и във вида, в който са получени.

7.2. Ако потребителя е спазил условията по т.7.1. има право да получи пълно възстановяване на платената сума с изключение на разходите за доставка (ако такива са били платени).

7.3. Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става по банков път или с наложен платеж в рамките на 10 работни дни от датата на обратното получаване на стоката.

7.4. Доставката при връщане и замяна е за сметка на клиента (потребителя), освен, ако не бъде доказано, че е допусната грешка от наша страна.

7.5. Срока за замяна е 14 дни от датата на получаване на върнатата стока.

7.6. В случай на рекламация, потребителя се задължава да информира доставчика писмено (чрез имейл) или по телефона преди да изпрати обратно стоката предмет на рекламацията.

8. Наградни точки.

8.1. При закупуването на всеки продукт Вие печелите определените в неговото описание наградни точки.

8.2. При всяка покупка Наградните точки се натрупват и запазват във Вашият потребителски акаунт (ако сте създали такъв), като точките не могат да бъдат преотстъпвани на други потребители.

8.3. Всеки продукт може да бъде закупен срещу определената в неговото описание "Цена в наградни точки", като използваните точките се сторнират автоматично от общия брой натрупани във Вашия потребителски акаунт.

8.4. Наградните точки могат да се използват само, ако имате създаден потребителски акаунт(профил) и сте влезли в него по време на създаването на Вашата поръчка.

8.5. Минималният брой точки, които трябва да използвате при поръчка е точната цена в наградни точки на продукта или общата стойност в наградни точки на продуктите, които са предмет на поръчката.

8.6. Наградните точки не се осребряват.

8.7. Наградни точки НЕ се получават/натрупват/ във Вашия потребителски акаунт, когато плащате за даден продукт използвайки част или всички вече натрупани бонус точки, които са налични във Вашият профил/акаунт/.

8.8. Наградните точки, които се получават/натрупват/ във Вашия потребителски акаунт, са описани под кода на продукта. Ако такива не са отбелязани не печелите точки за този продукт.

 

За информация относно съхраняването на Вашите данни вижте секция " Конфиденциална Политика ”.