Информация за доставка

1. Минималната стойност на поръчка за да бъде придвижена за изпълнение е 10лв с ДДС. 
2. Поръчки приети до 14:00ч. се изпращат в рамките на същия работен ден.
3. Поръчки получени след 14:00ч. се изпращат на следващия работен ден.
4. Поръчки получени в почивен ден се изпращат в първя следващ работен ден.
5 Доставката на поръчка на стойност над 90лв. с ДДС и тегло до 5кг. на продукти, които не са в промоция е БЕЗПЛАТНА ЗА ВАС за всички населени места.
6. Доставката на поръчка на 120лв  с ДДС и тегло до 5кг. на продукти, които са в промоция е БЕЗПЛАТНА ЗА ВАС за всички населени места.
7. Доставки на поръчка под 90лв. с ДДС, (или под 120лв. за промоционални продукти) се извършват в цялата страна с наложен платеж, чрез спедиторски фирми Спиди и Еконт или наш служител, като таксата за доставка е както следва:
    - Доставка до Вашия адрес за гр.София извършена от наш служител - 8,00лв. с ДДС.
  - Доставка до Вашия адрес извършена от куриерска фирма Спиди или Еконт за всички населени места в България Според тарифата на избрания от вас куриер.
    - Доставка до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди на поръчки с тегло до 5кг. - Според тарифата на куриера (приблизително 5,50лв. с ДДС.)
Всички поръчки направени през почивен ден или официални празници се обработват в първия последващ работен ден.

Може да получите поръчаните от Вас продукти и на място в магазина ни на адрес: гр.София, ул."Нишава" 55.

Преди да бъде извършена доставка ще получите email, със статуса на Вашата поръчка и ако е необходимо ще се свържем с Вас по телефона.

Ако се нуждаете от допълнителна информация, моля посетете страница Условия за Ползване, обадете се на телефон 0878 557 338 или използвайте формата за контакт.